ISVT

انجمن بین المللی حمایت از قربانیان تروریسم
جستجو

گردهمایی دادخواهی خانواده‌های قربانیان تروریسم

گردهمایی دادخواهی خانواده‌های قربانیان تروریسم

گردهمایی دادخواهی خانواده‌های قربانیان تروریسم

به گزارش میزان، روز پنج‌شنبه گردهمایی دادخواهی خانواده‌های قربانیان تروریسم از سازمان ملل و کشورهای پناه‌دهنده برگزار شد. در این نشست، حسن ابوطالبی، استاد دانشگاه و جانباز ترور، به بررسی جنایات سازمان‌های تروریستی در ایران پرداخت.

سخنرانی حسن ابوطالبی: جنایات منافقین و نقش آن‌ها در جنگ تحمیلی

ابوطالبی در سخنان خود اشاره کرد که ۱۷ هزار نفر از مردم کشورمان به دست تروریست‌ها به شهادت رسیدند. وی سازمان‌های تروریستی در ایران را به دو دسته تقسیم کرد؛ گروه‌هایی که ظاهر دینی داشتند اما در واقعیت دینی نبودند. او افزود: این سازمان‌ها در سرزمینی با بستر دینی مانند ایران مضمحل شده و به تاریخ پیوستند.

وی همچنین به نقش منافقین در جنگ تحمیلی اشاره کرد. این گروه‌ها به عنوان ستون پنجم دشمن عمل کرده و با بازجویی از اسرا خیانت دیگری در حق ملت ایران مرتکب شدند. ملاقات با سران حزب بعث از دیگر خیانت‌های منافقین بود که آثار روحی و روانی عمیقی بر خانواده‌های ایرانی گذاشت.

مطالبه خانواده‌های قربانیان ترور از نهادهای بین‌المللی

ابوطالبی تاکید کرد که جنایات تروریستی موضوعی جمعی و ملی است و رسیدگی به آن‌ها باید فراتر از جنایات فردی باشد. او اظهار داشت که ترور و تروریسم با فطرت انسان مخالف است اما متاسفانه به ابزاری سیاسی برای مستکبران تبدیل شده است.

وی از نهادهای بین‌المللی خواست تا عاملین جنایت‌های منافقین را به اشد مجازات برسانند. خانواده‌های قربانیان تروریسم همچنین از وزارت خارجه خواستند با دیپلماسی فعال کشورهای حامی تروریسم را از حمایت این سازمان‌ها بازدارند.

یادآوری نقش شهید صیاد شیرازی در عملیات مرصاد توسط فرزندش

مهدی صیاد شیرازی، فرزند شهید صیاد شیرازی، در این نشست به خصوصیات برجسته پدرش اشاره کرد. وی گفت که ایمان، شجاعت و تقوای شهید صیاد شیرازی در عملیات‌های دفاع مقدس و به‌ویژه در عملیات مرصاد کاملاً مشهود بود. او تاکید کرد که پرونده ترور پدرش همچنان باز است و باید تا حصول نتیجه پیگیری شود.

درخواست محاکمه و استرداد عاملان ترور توسط مرادی

مرادی، مدیرعامل انجمن حمایت از قربانیان ترور، نیز در این گردهمایی سخنرانی کرد. او از رئیس قوه قضاییه برای پیگیری پرونده‌های اعضای منافقین تشکر کرد و خواستار محاکمه و استرداد تمامی عاملان این جنایات شد. مرادی تاکید کرد که این اقدامات باید برای التیام زخم‌های خانواده‌های قربانیان انجام شود.

بیان مشکلات در پیگیری جنایات تروریستی توسط بصیری

بصیری، مشاور رئیس سازمان انرژی اتمی، در این نشست اظهار داشت که هیچ گوش شنوایی برای شنیدن حرف حق وجود ندارد، اما جمهوری اسلامی این مسئولیت را به دوش می‌کشد. وی به مشکلات موجود در پیگیری جنایات تروریستی و ضرورت برخورد قاطع‌تر با این مسائل اشاره کرد.

پایان گردهمایی با امضای طومار دادخواهی

در پایان این گردهمایی، خانواده‌های قربانیان ترور و جانبازان طوماری را امضا کردند. این طومار خطاب به سازمان ملل و کشورهای پناه‌دهنده بود و خواستار پیگیری حقوقی و قضایی این جنایات شد.

به اشتراک گذاری از طریق:

WhatsApp
Telegram
Email

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گردهمایی دادخواهی خانواده‌های قربانیان تروریسم